image desc

Digitaal Kantoor groeit met u mee!

Dé totaaloplossing voor uw administratie, relatiebeheer, project management en personeelsbeheer.
Probeer het administratie totaalpakket gratis


Online boekhouden

Met Digitaal Kantoor richt u de structuur van uw boekhouding eenvoudig zelf naar eigen inzicht in en bent u minder tijd kwijt aan de administratie. Hoe complex uw bedrijf ook is, op de financiële dashboards heef u altijd helder zicht op hoe u er financieel voor staat. U heeft zicht op uw debiteuren en crediteuren en wanneer u BTW moet betalen.

Meer over online boekhouden Probeer een maand gratis »

Online Boekhouden


Relatiebeheer (CRM)

Vanaf nu beter contact met zowel prospects als bestaande klanten omdat u alle relevante klantgegevens altijd overzichtelijk bij de hand heeft. Met Digitaal Kantoor kunt u kansen beter opvolgen, nieuwsbrieven versturen naar exact de juiste doelgroep, en zicht houden op uw correspondentie, afspraken en opmerkingen.

Meer over relatiebeheer (CRM) Probeer een maand gratis »

Relatiebeheer (CRM)


Projecten en urenregistratie

Altijd een helder overzicht van de voortgang en de huidige investering qua mensen en middelen met de online projectmanagement en urenregistratie van Digitaal Kantoor. U kunt sneller bijsturen, beter de kwaliteit bewaken en betere resultaten behalen. Nieuwe projecten zet u razendsnel en efficiënt op.

Meer over projecten en urenregistratie Probeer een maand gratis »

Projecten en urenregistratie


In- & Verkooporders

Met een goed artikel- en voorraadbeheer heeft u grip op uw productie, de doorloop van uw goederen, abonnementen en uw leveringstermijnen. In de handelssectie van Digitaal Kantoor heeft u altijd zicht op de capaciteit van uw medewerkers en machines, uw voorraad, bestelde en geleverde goederen en uw eigen inkoopplanning.

Meer over in- & verkooporders Probeer een maand gratis »

In- & Verkooporders


Personeel (HR)

De consequenties van een niet goed functionerende medewerker zijn groot, vooral bij kleinere bedrijven. Met Digitaal Kantoor heeft u altijd helder zicht op wie wat doet, hoeveel dat kost en wat de bijdrage is aan de productie en omzet.

Meer over personeel (HR) Probeer een maand gratis »

Personeel (HR)

Zij zijn al overtuigd:

Media heading

"Het pakket Digitaal Kantoor is voor mij, als kleine zelfstandige een handig hulpmiddel om geheel zelfstandig mijn tijdverantwoording, boekhouding en facturering te verzorgen." Arie de Bruin - R=Effect

Media heading

"Wat ik enorm op prijs stel en waardeer, is de geboden service van Digitaal Kantoor: directe actie na telefonisch contact of na een verzoek per email." Mitchel Geerts - Web Design Marketing