image desc

Betalen naar gebruik

Met Digitaal Kantoor Free betaalt u naar gebruik. Voor het maken van o.a. facturen, relaties, projecten worden credits in rekening gebracht.
U krijgt de eerste 20 credits van ons gratis.
Probeer een maand gratis


Goed gebruik wordt ook beloond!

Goed gebruik wordt ook beloond door gratis extra credits. Dit kan gedaan worden, door het lezen van onze handleiding, schrijven van reviews, aanbevelen van Digitaal Kantoor bij uw relaties, volgen op Facebook en Twitter en het invullen van onze vragenlijst. Voor al deze handelingen krijgt u van ons credits!

Probeer een maand gratis »

Goed gebruik wordt ook beloond!


Eerst proberen, daarna betalen naar gebruik

Bij het aanmaken van een proefaccount kunt u een maand gratis proberen, zonder dat het u credits kost. Pas na een maand wordt uw proefaccount omgezet in een betalen naar gebruik account, waarbij u de eerste 20 credits van ons gratis krijgt.

Probeer een maand gratis »

Eerst proberen, daarna betalen naar gebruik


Wat zijn dan de kosten?

Wanneer u een factuur maakt, project toevoegt of andere handelingen in het systeem uitvoert, betaalt u in credits. Een credit heeft de waarde van 50 eurocent. Bij het aanmaken van een proefaccount krijgt u 20 credits. Wanneer uw credits op zijn, kunt u deze zelf bijstorten.

Voor de volgende onderdelen worden credits in rekening gebracht:

OnderdeelCredits
Bankmutatie0.2
Inloggen2.5
Inkoopfactuur1
Verkooporder1
Verkoopfactuur2
Nieuwe relatie2
Scan en herken2
Offerte5
Project10
Supportticket20


Voor de rest van de onderdelen worden geen credits in rekening gebracht. Maak een proefaccount aan en ontdek zelf de mogelijkheden van Digitaal Kantoor.

Probeer een maand gratis »

Kosten


Voordelen

Bouw zorgeloos uw business op! U zit niet vast aan een abonnement. Het is dus geen kostenpost als het wat minder zou gaan. Voor klein gebruik is het goedkoper dan een abonnement.

Probeer een maand gratis »

Voordelen

Zij zijn al overtuigd:

Media heading

"Het pakket Digitaal Kantoor is voor mij, als kleine zelfstandige een handig hulpmiddel om geheel zelfstandig mijn tijdverantwoording, boekhouding en facturering te verzorgen." Arie de Bruin - R=Effect

Media heading

"Wat ik enorm op prijs stel en waardeer, is de geboden service van Digitaal Kantoor: directe actie na telefonisch contact of na een verzoek per email." Mitchel Geerts - Web Design Marketing