image desc

Branchewinnaar online administratie- en boekhoudsoftware
TV Succes Awards 2014

Probeer een maand gratis

Branchewinnaar online administratie- en boekhoudsoftware

Digitaal Kantoor is verkozen tot beste online administratie- en boekhoudsoftware van 2014 en gaat voor de Nationale TV Succes Award. Graag willen we onze stakeholders en voornamelijk onze klanten bedanken voor dit geweldige resultaat. Zonder hen was dit niet gelukt. Vanaf begin september kunt u onze naam tegenkomen op RTL 7, BNR radio, De Telegraaf en het Financieel Dagblad.

Service: Digitaal Kantoor helpt je persoonlijk

Ondanks dat wij een online oplossing bieden, betekend niet dat wij alleen online communiceren. Digitaal Kantoor is van mening dat een klantprobleem zo snel en persoonlijk mogelijk verholpen moet worden. Zo stelt Mitchel Geerts directeur van Web Design Marketing "Wat ik enorm op prijs stel en waardeer, is de geboden service van Digitaal Kantoor: directe actie na telefonisch contact of na een verzoek per email."


Oplossingen: Digitaal Kantoor zorgt voor een totaaloplossing die passend is bij je administratie en boekhouding

Vaak zoeken ondernemers naar een enkele oplossing zoals een online boekhoudsysteem of relatiebeheer. Digitaal Kantoor kijkt echter verder naar de behoefte van de ondernemer en past Digitaal Kantoor daarop aan. Dit is ook te blijken uit onze reviews waaronder die van Evelien Vegter van uitzendbureau IJsselmonde:

"Via mijn netwerk ben ik in contact gekomen met Digitaal Kantoor en vanaf de eerste ontmoeting verliep het contact erg plezierig. Niet alleen zijn de lijnen kort en wordt er met je meegedacht, maar er worden ook voorstellen en ideeën aangedragen die ik zelf nog niet had bedacht en erg nuttig zijn! Digitaal Kantoor is onze partner op het gebied van websitebeheer en backoffice administratie. Van A tot Z zijn zaken tot in ieder detail uitgedacht en besproken. Als we dan toch nog tegen dingen aanlopen wordt er direct gehandeld en aangepast. Actie - reactie en daar houd ik van! De medewerkers van Digitaal Kantoor zijn altijd bereikbaar, zeer kundig, flexibel ingesteld en meedenkend... voor mij een reden om het plezierige contact nog wel even voort te zetten!"


Prijs/kwaliteit: Door een totaaloplossing te bieden, zijn onze tarieven lager

Doordat Digitaal Kantoor met een oplossing werkt voor de bedrijfsadministratie hoeven ondernemers niet te betalen voor meerdere losse oplossingen waarbij de kosten hoog kunnen oplopen en dat tevens de efficiëntie niet ten goede komt. Zo stelt Tim Berkenbosch van Energie Transparant: "Uitstekende software met een geweldige ondersteuning. Het enige betaalbare systeem waarmee wij onze, relatief complexe, bedrijfsbehoefte mee kunnen vervullen!"


Brede doelgroep: Passend product voor zowel ZZP'ers als groot MKB

De hoge prijs/kwaliteit geld niet alleen voor een specifiek doelgroep. Van ZZP'ers tot groot MKB heeft Digitaal Kantoor specifieke oplossingen. Zo heeft Digitaal Kantoor sinds kort voor de ZZP'er en beginnende ondernemer een betalen naar gebruik optie. Zo is Digitaal Kantoor in slechte tijden geen blok aan je been. Daarnaast heeft Digitaal Kantoor specifieke branche oplossingen in de vorm van modules voor onder andere uitzendbureau's, advocatenkantoren en verhuurbedrijven. Arie de Bruin van R=Effect zegt daarover: "Het pakket Digitaal Kantoor is voor mij, als kleine zelfstandige een handig hulpmiddel om geheel zelfstandig mijn tijdverantwoording, boekhouding en facturering te verzorgen."

Flexibel en altijd beschikbaar: Met een app is Digitaal Kantoor ook mobiel toegankelijk

Met de app van Digitaal Kantoor kan je gemakkelijk onderweg een aantal zaken regelen zoals het admnistreren van de uren. Hierdoor hebben onze klanten hun Digitaal Kantoor altijd bij de hand. Voor George Ankomah van pakketbezorgingsbedrijf Saddl heeft dat een uitkomst geboden: "Ik ben veel onderweg en heb graag alles bij de hand. Ook de support van Digitaal Kantoor is supergoed en persoonlijk geregeld!"

Digitaal Kantoor heeft als missie om de administratie van ondernemers zo efficiënt en leuk mogelijk te maken. Digitaal Kantoor wilt op die manier de administratieve motor van een organisatie zijn. Ondernemers kunnen dan meer tijd besteden aan de groei van hun onderneming en office managers hebben dan meer tijd om de administratie te verwerken.

Nieuwsgierig? Direct gratis proberen!
Bent u overtuigd van Digitaal Kantoor en wilt u dat wij de administratie van ondernemers efficiënter en leuker maken? Stem dan ten tijde van de uitzending van de Nationale TV Succes Award 2014 op ons!
Wij zijn u eeuwig dankbaar.

Zij zijn al overtuigd:

Media heading

"Het pakket Digitaal Kantoor is voor mij, als kleine zelfstandige een handig hulpmiddel om geheel zelfstandig mijn tijdverantwoording, boekhouding en facturering te verzorgen." Arie de Bruin - R=Effect

Media heading

"Wat ik enorm op prijs stel en waardeer, is de geboden service van Digitaal Kantoor: directe actie na telefonisch contact of na een verzoek per email." Mitchel Geerts - Web Design Marketing