image desc
De totaaloplossing voor uw administratie
Voor accountants tot ZZPers. Altijd alles bij de hand. Veilig in uw private cloud.
Probeer een maand gratis


Alles te weten over uw klant

Alles wat u weten moet van een klant komt samen in 1 relatiedashboard. Door middel van alerts, ziet u wanneer iemand jarig is, hoeveel geld er open staat, welke kansen er spelen, enz. We voegen zelf de informatie vanuit social media samen, om een compleet beeld te kunnen geven.

Probeer een maand gratis »

Online CRM relatiebeheer


Koppelingen

Digitaal Kantoor probeert uw huidige klantdata te verrijken met interne en externe bronnen.
Denkt u bijvoorbeeld aan het koppelen van uw e-mail, social media, google maps.
Ook wordt actief gekeken of de adresgegevens in uw database nog wel corresponderen met wat bij de KvK geregistreert staat.

Wilt u SMS in grote aantallen versturen, of alleen automatisch wanneer u een bepaalde workflow
in gang wilt zetten. Ook dit is mogelijk met Digitaal Kantoor.

Probeer een maand gratis »

Online crm koppelingn


Nieuwsbrieven / E-mail

Integreet uw e-mail in Digitaal Kantoor en elk mailtje die u ontvangt, wordt automatisch gearchiveert bij de goede klant!.

Uw klanten informeren over speciale activiteiten of de maandelijkse stand van zaken, voor ieder soort mailing kunt u in Digitaal Kantoor een nieuwsbrief opstellen. Het is mogelijk om heel precies doelgroepen te selecteren voor specifieke nieuwsbrieven. In de module relatiebeheer van Digitaal Kantoor heeft u ook zicht op uw correspondentie en afspraken met andere contacten en partijen. Relatiebeheer is gekoppeld aan de centrale agenda.

Probeer een maand gratis »

Online e-mail / mailings


Van een lead naar een klant

Salestrajecten die gevolgd kunnen worden van begin tot einde. Efficiënt en effectief beheer uw sales, door middel van overzichtelijke facturatie en CMS. Met Digitaal Kantoor kunt u in 1 online database zien wie u sales zijn en alle relevante gegevens worden eraan gekoppeld.

Probeer een maand gratis »

Online salesforce

Zij zijn al overtuigd:

Media heading

"Het pakket Digitaal Kantoor is voor mij, als kleine zelfstandige een handig hulpmiddel om geheel zelfstandig mijn tijdverantwoording, boekhouding en facturering te verzorgen." Arie de Bruin - R=Effect

Media heading

"Wat ik enorm op prijs stel en waardeer, is de geboden service van Digitaal Kantoor: directe actie na telefonisch contact of na een verzoek per email." Mitchel Geerts - Web Design Marketing