Klanten over Digitaal Kantoor

Met veel plezier laten we enkele klanten aan het woord over onze dienstverlening.

Bij Digitaal Kantoor staat klanttevredenheid centraal.

Energie Transparant

Energie Transparant

Tim Berkenbosch

"Uitstekende software met een geweldige ondersteuning. Het enige betaalbare systeem waarmee wij onze, relatief complexe, bedrijfsbehoefte mee kunnen vervullen!"

Adviseur Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland

Adviseur Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland

Theo van de Velde

"Bob werkt aan een jong en sprankelend bedrijf. Hij is zeer gedreven in het vinden van bedrijfsoplossingen!"

R=Effect

Vennoot pakketbezorgingsbedrijf: Saddl

George Ankomah

"Ik ben veel onderweg en heb graag alles bij de hand. Ook de support van Digitaal Kantoor is supergoed en persoonlijk geregeld!"

R=Effect

Zelfstandige: R=Effect

Arie de Bruin

"Het pakket Digitaal Kantoor is voor mij, als kleine zelfstandige een handig hulpmiddel om geheel zelfstandig mijn tijdverantwoording, boekhouding en facturering te verzorgen."

Managing Partner Flevum Zuid-Holland

Netwerkclub: Managing Partner Flevum Zuid-Holland

Mitchel Juten

"Als gebruiker kan ik DK zeker aanbevelen!! Veelzijdig, makkelijk in gebruik, goede support! Alles wat je zoekt zit in Digitaal Kantoor!"

Web Design Marketing

Reclame / marketing bureau: Web Design Marketing

Mitchel Geerts

"Wat ik enorm op prijs stel en waardeer, is de geboden service van Digitaal Kantoor: directe actie na telefonisch contact of na een verzoek per email."

IJsselmonde

Uitzendbureau: IJsselmonde

Evelien Vegter

"Via mijn netwerk ben ik in contact gekomen met Bob Salm / Digitaal Kantoor en vanaf de eerste ontmoeting verliep het contact erg plezierig. Niet alleen zijn de lijnen kort en wordt er met je meegedacht, maar er worden ook voorstellen en ideeën aangedragen die ik zelf nog niet had bedacht en erg nuttig zijn! Minded is onze partner op het gebied van websitebeheer en backoffice administratie. Van A tot Z zijn zaken tot in ieder detail uitgedacht en besproken. Als we dan toch nog tegen dingen aanlopen wordt er direct gehandeld en aangepast. Actie - reactie en daar houd ik van! De medewerkers van Minded zijn altijd bereikbaar, zeer kundig, flexibel ingesteld en meedenkend voor mij een reden om het plezierige contact nog wel even voort te zetten!"

McPherson's Media

Designer: McPherson's Media

Mike Bowles

"Eindelijk een boekhoudpakket die er wel goed uit ziet! Met deze tool lukte het mij wel om mijn administratie in orde te maken."

Contact