image desc
Uniek totaalpakket voor het MKB
Alles in uw private cloud, altijd bij de hand, altijd helder zicht op hoe u ervoor staat.
Direct aan de slag

Evelien Vegter

IJsselmonde

image desc
De totaaloplossing voor uw administratie en facturatie
Voor ondernemers, accountants en ZZPers. Altijd alles bij de hand. Veilig in uw private cloud.
Direct aan de slag

Mike Bowles McPherson

Eigenaar McPherson's Media

Gratis 30 dagen proberen! Vul hieronder je gegevens in:

Boekhouden, CRM, projecten, personeel en voorraadbeheer

Digitaal Kantoor is een volledig geïntegreerd totaalpakket voor het beheren van uw agenda, e-mail, personeelsadministratie, het maken van offerte, het bijhouden van projecten en uren, het bepalen van kansen en CRM-inspanningen, en het ordenen van uw abonnementen- en voorraadbeheer, in- en verkooporders en artikelen.

Online Boekhouden

Online Boekhouden

Met Digitaal Kantoor kunt u uw boekhouding eenvoudig naar eigen inzicht inrichten en bent u minder tijd kwijt aan de administratie. Hoe complex uw bedrijf ook is, op de financiële dashboards heeft u altijd helder in beeld hoe u er financieel voor staat.

Meer over Boekhouden Probeer een maand gratis »
CRM
Projecten

Projecten

Altijd een helder overzicht van de voortgang en de huidige investering qua mensen en middelen met de online projectmanagements- en urenregistratie van Digitaal Kantoor. U kunt sneller bijsturen, beter de kwaliteit bewaken en betere resultaten behalen. Nieuwe projecten zet u razendsnel en efficiënt op.

Meer over Projecten Probeer een maand gratis »
Urenregistratie
In- & Verkoop

In- & Verkoop

Met een goed artikel- en voorraadbeheer heeft u grip op uw productie, de doorloop van uw goederen, abonnementen en uw leveringstermijnen. In de handelssectie van Digitaal Kantoor heeft u altijd zicht op de capaciteit van uw medewerkers en machines, uw voorraad, bestelde en geleverde goederen en uw eigen inkoopplanning.

Lees meer over In & Verkoop Probeer een maand gratis »

Meer overzicht in minder tijd

Inzicht in de boekhouding zorgt voor controle over uw bedrijf. Met de juiste controle en goed overzicht kunt u uw bedrijf sturen op de weg naar succes. Maken we winst? Hoeveel geld krijg ik nog van mijn klanten? Hoeveel geld moet ik nog betalen? Met Digitaal Kantoor hoeft u geen boekhouder te zijn om zicht te hebben op de laatste stand van zaken en weloverwogen zakelijke beslissingen te kunnen nemen.

Meer over pakketten Probeer een maand gratis »

Realtime voorraadbeheer

Met een goed artikel- en voorraadbeheer heeft u grip op uw productie, de doorloop van uw goederen, abonnementen en uw leveringstermijnen. Met de in- en verkoopsectie van Digitaal Kantoor heeft u altijd zicht op de capaciteit van uw medewerkers en machines, uw voorraad, bestelde en geleverde goederen en uw eigen inkoopplanning. Beheer en verwerk gemakkelijk uw inkoop- en verkooporders. Sluit uw webshop aan en uw orders komen automatisch binnen in uw administratie en voorraadbeheer.

Meer over Boekhouden Probeer een maand gratis »

Grip op personeelskosten

De consequenties van een niet goed functionerende medewerker zijn groot, vooral bij kleinere bedrijven. Met Digitaal Kantoor heeft u altijd helder zicht op wie wat doet, hoeveel dat kost en wat de bijdrage is aan de productie en omzet. Met online HRM van Digitaal Kantoor legt u personeelsdossiers aan, maakt u rapportages, houdt u het verlof en verzuim van uw medewerkers bij, houdt u declarabele en niet declarabele uren bij. Zo houdt u grip op uw personeel en project- en personeelskosten. De gegevens in de HRM sectie zijn ook gekoppeld aan de boekhoudmodule.

Meer over prijzen Probeer een maand gratis »
width: 250px;

Haal meer uit uw klantrelatie

Vanaf nu beter contact met zowel prospects als bestaande klanten omdat u alle relevante klantgegevens altijd overzichtelijk bij de hand heeft. Met relatiebeheer van Digitaal Kantoor kunt u kansen beter opvolgen, nieuwsbrieven opmaken en versturen naar exact de juiste doelgroep, en overzicht houden op uw correspondentie, afspraken en opmerkingen. Heeft u tijdens een gesprek met een klant of prospect een mogelijke kans opgemerkt? Voeg hem meteen toe aan de juiste contactpersoon en koppel opvolgacties aan de centrale agenda.

Meer over boekhouden Probeer een maand gratis »

Efficiënter projectmanagement

Met de online projectmanagement en urenregistratie van Digitaal Kantoor kunnen nieuwe projecten snel en efficiënt worden opgezet. U heeft altijd helder zicht op de voortgang en de huidige investering qua mensen en middelen. U kunt sneller bijsturen, beter de kwaliteit bewaken en betere resultaten behalen.

Meer over support Probeer een maand gratis »

Zij zijn al overtuigd:

Media heading

"Het pakket Digitaal Kantoor is voor mij, als kleine zelfstandige een handig hulpmiddel om geheel zelfstandig mijn tijdverantwoording, boekhouding en facturering te verzorgen." Arie de Bruin - R=Effect

 

Media heading

"Wat ik enorm op prijs stel en waardeer, is de geboden service van Digitaal Kantoor: directe actie na telefonisch contact of na een verzoek per email." Mitchel Geerts - Web Design Marketing

 

Contact