image desc
De totaaloplossing voor verhuurbedrijven
Van offerte, planning, urenregistratie tot facturatie.
Direct aan de slag

Mike Bowles McPherson

Eigenaar McPherson's Media

Gratis 30 dagen proberen! Vul hieronder je gegevens in:

Verhuurovereenkomst

Maak uw verhuurcontracten eenvouwdig in Digitaal Kantoor. Vanuit een offerte/contract kunnen werkbonnen, offertes of andere documenten worden gegenereerd, die weer per mail verstuurd kunnen worden aan de klant.

Meer over pakketten Probeer een maand gratis »

Van contract tot planning

Wanneer u een overeenkomst heeft ingevoerd komt deze naar voren bij te plannen. U kunt dan de juiste medewerker koppelen. In 1 scherm heeft u snel overzicht tussen de objecten die gepland moeten worden, uw medewerkers die nog niet gepland zijn en wie er aan het werk zijn. Het doorzetten of afmelden van de planning werkt automatisch uw urenregistratie bij.

Meer over Boekhouden Probeer een maand gratis »

Van planning tot urenregistratie

Urenregistratie is voor veel bedrijven een buikpijn project. Maak het makkelijk door uw planning en urenregistratie met elkaar te koppelen. Werk voor uw medewerkers en voor externe inhuur snel de urenregistratie bij i.p.v. het volledig voor hen in te voeren.

Meer over prijzen Probeer een maand gratis »

Van urenregistratie tot facturatie

Na het invoeren van uw planning, bijwerken van de urenregistratie, wordt de facturatie eenvouwdig. Maak duidelijke facturen met Digitaal Kantoor. Werkt u met een G-rekening, of moet u mandagenregisters opstellen. Geen probleem, want Digitaal Kantoor voegt deze automatisch toe aan uw factuur. Van versturing per mail, tot ontvangsten op de bank en de uiteindelijke BTW aangifte. Alles vindt u in 1 pakket: Digitaal Kantoor.

Meer over boekhouden Probeer een maand gratis »

De voordelen van Digitaal Kantoor

  • Niet meer 10 verschillende aplicaties, maar alles-in-1.
  • Via internet en smartphone overal toegang tot uw administratie.
  • Lagere accountantskosten omdat u een groot deel van het werk zelf kunt doen
  • Alle gegevens in de cloud op goed beveiligde servers

Meer over support Probeer een maand gratis »

Zij zijn al overtuigd:

Media heading

"Het pakket Digitaal Kantoor is voor mij, als kleine zelfstandige een handig hulpmiddel om geheel zelfstandig mijn tijdverantwoording, boekhouding en facturering te verzorgen." Arie de Bruin - R=Effect

 

Media heading

"Wat ik enorm op prijs stel en waardeer, is de geboden service van Digitaal Kantoor: directe actie na telefonisch contact of na een verzoek per email." Mitchel Geerts - Web Design Marketing

 

Contact