image desc
Wil jij van al die verschillende programma's en excel-sheets af?

De standaardpakketten zijn zeer uitgebreid, maar kunnen ook worden aangepast aan de specifieke kenmerken van jouw bedrijf.

Van professionele zelfstandige tot projectbureau (met een heel team), Digitaal Kantoor is geschikt!
Direct aan de slag

Mike Bowles McPherson

Eigenaar McPherson's Media

image desc
De totaaloplossing voor jouw administratie en facturatie
Voor ondernemers, accountants en ZZPers. Altijd alles bij de hand. Veilig in jouw private cloud.
Direct aan de slag

Evelien Vegter

IJsselmonde

image desc
Ervaar de kracht van online relatiebeheer & CRM
Voor ondernemers, accountants en ZZPers. Altijd alles bij de hand. Veilig in jouw private cloud.
Direct aan de slag

Daniel Bolt

Orangefield Accounting Services

Gratis 30 dagen proberen! Vul hieronder je gegevens in:

Uniek totaalpakket voor het MKB

Met Digitaal Kantoor heb je als MKB'er een uniek 5-in-1 totaalpakket voor jouw boekhouding, personeelsadministratie, in- en verkoop (handel), CRM en projectmanagement. Alles in jouw private cloud, altijd bij de hand, altijd een helder zicht op hoe je ervoor staat. Lees meer over online boekhouden voor het MKB.

Meer over pakketten Probeer een maand gratis »

Voor projectbureau's

Als personeel jouw belangrijkste kapitaal is, is een heldere en gedetailleerde personeelsadministratie onontbeerlijk. Met Digitaal Kantoor heb je als trainingsbureau of detacheerder altijd helder zicht op wie wat doet, hoeveel dat kost en wat de bijdrage is aan de productie en omzet.

Meer over Boekhouden Probeer een maand gratis »

Voor verenigingen en stichtingen

Het financiële reilen en zeilen van jouw stichting of vereniging transparant, overzichtelijk en efficiënt. Voortaan heeft het volledige bestuur goed zicht op de stand van zaken en kan de penningmeester zijn werk een heel stuk makkelijker en sneller uitvoeren.

Meer over prijzen Probeer een maand gratis »

De beste boekhouding voor je webshop

Met Digitaal Kantoor heb je als webwinkelier een krachtig administratiepakket. Sluit jouw webshop aan en jouw orders komen automatisch binnen en worden gekoppeld aan jouw administratie en voorraadbeheer. Veilig in jouw private cloud, altijd helder zicht op hoe je ervoor staat.

Meer over boekhouden Probeer een maand gratis »

Zelf eenvoudig boekhouden voor zelfstandigen

Met Digitaal Kantoor heb je als ZZP'er een krachtig administratiepakket waarmee je heel eenvoudig zelf jouw complete boekhouding kunt opzetten en bijhouden. En dat zonder veel meer inspanning dan de zaken die je normaliter toch al moet doen: acquisitie plegen, offertes uitbrengen, facturen versturen en rekeningen betalen.

Meer over support Probeer een maand gratis »

Zij zijn al overtuigd:

Media heading

"Het pakket Digitaal Kantoor is voor mij, als kleine zelfstandige een handig hulpmiddel om geheel zelfstandig mijn tijdverantwoording, boekhouding en facturering te verzorgen." Arie de Bruin - R=Effect

 

Media heading

"Wat ik enorm op prijs stel en waardeer, is de geboden service van Digitaal Kantoor: directe actie na telefonisch contact of na een verzoek per email." Mitchel Geerts - Web Design Marketing

 

Contact