image desc
Zelf eenvoudig boekhouden voor ZZP-ers
Maak betere beslissingen door continu inzicht in alle cijfers.
Direct aan de slag

Mike Bowles McPherson

Eigenaar McPherson's Media

image desc
De totaaloplossing voor uw administratie en facturatie
Voor ondernemers, accountants en ZZPers. Altijd alles bij de hand. Veilig in uw private cloud.
Direct aan de slag

Evelien Vegter

IJsselmonde

image desc
Ervaar de kracht van online relatiebeheer & CRM
Voor ondernemers, accountants en ZZPers. Altijd alles bij de hand. Veilig in uw private cloud.
Direct aan de slag

Daniel Bolt

Orangefield Accounting Services

Gratis 30 dagen proberen! Vul hieronder je gegevens in:

Boekhouden, CRM, projecten, personeel en voorraadbeheer

Digitaal Kantoor is een volledig geïntegreerd totaalpakket voor het beheren van uw agenda, e-mail, personeelsadministratie, het maken van offerte, het bijhouden van projecten en uren, het bepalen van kansen en CRM-inspanningen, en het ordenen van uw abonnementen- en voorraadbeheer, in- en verkooporders en artikelen.

Online Boekhouden

Online Boekhouden

Met Digitaal Kantoor kunt u uw boekhouding eenvoudig naar eigen inzicht inrichten en bent u minder tijd kwijt aan de administratie. Hoe complex uw bedrijf ook is, op de financiële dashboards heeft u altijd helder in beeld hoe u er financieel voor staat.

Meer over Boekhouden Probeer een maand gratis »
CRM
Projecten

Projecten

Altijd een helder overzicht van de voortgang en de huidige investering qua mensen en middelen met de online projectmanagements- en urenregistratie van Digitaal Kantoor. U kunt sneller bijsturen, beter de kwaliteit bewaken en betere resultaten behalen. Nieuwe projecten zet u razendsnel en efficiënt op.

Meer over Projecten Probeer een maand gratis »
Urenregistratie
In- & Verkoop

In- & Verkoop

Met een goed artikel- en voorraadbeheer heeft u grip op uw productie, de doorloop van uw goederen, abonnementen en uw leveringstermijnen. In de handelssectie van Digitaal Kantoor heeft u altijd zicht op de capaciteit van uw medewerkers en machines, uw voorraad, bestelde en geleverde goederen en uw eigen inkoopplanning.

Lees meer over In & Verkoop Probeer een maand gratis »

Meer overzicht in minder tijd

Inzicht in de boekhouding zorgt voor controle over uw bedrijf. Met de juiste controle en goed overzicht kunt u uw bedrijf sturen op de weg naar succes. Maken we winst? Hoeveel geld krijg ik nog van mijn klanten? Hoeveel geld moet ik nog betalen? Met Digitaal Kantoor hoeft u geen boekhouder te zijn om zicht te hebben op de laatste stand van zaken en weloverwogen zakelijke beslissingen te kunnen nemen.

Meer over pakketten Probeer een maand gratis »

Efficiënter acquisitie plegen.

Heeft u tijdens een netwerkbijeenkomst een interessante kans opgemerkt? Voeg hem meteen toe aan de juiste contactpersoon en koppel opvolgacties aan de centrale agenda. Al uw klantrelaties houdt u eenvoudig bij met relatiebeheer van Digitaal Kantoor. Als een klant belt, heeft u direct alle klantgegevens overzichtelijk bij de hand. En kunt u ook uw klantrelaties onderhouden en online marketing bedrijven door bijvoorbeeld het opmaken en versturen van mailings naar exact de juiste doelgroep. U houdt overzicht op uw correspondentie, afspraken en opmerkingen.

Meer over Boekhouden Probeer een maand gratis »

Beter projectmanagement

Met de online projectmanagements- en urenregistratie van Digitaal Kantoor kunnen nieuwe projecten snel en efficiënt worden opgezet. U heeft altijd helder zicht op de voortgang en de huidige investering qua tijd en middelen. U kunt sneller bijsturen, beter de kwaliteit bewaken en betere resultaten behalen.

Meer over prijzen Probeer een maand gratis »

Declarabele uren bijhouden

Met Digitaal Kantoor heeft u altijd helder zicht op wat uw inspanningen bijdragen aan de productie en omzet. Ook heeft u inzicht in uw declarabele een niet declarabele uren. De gegevens in de HRM sectie zijn ook gekoppeld aan de boekhoudmodule.

Meer over boekhouden Probeer een maand gratis »

De voordelen van Digitaal Kantoor

  • Niet meer 10 verschillende aplicaties, maar alles-in-1.
  • Via het internet en op uw smartphone overal toegang tot uw administratie.
  • Lagere accountantskosten omdat u een groot deel van het werk zelf kunt doen
  • Alle gegevens in de cloud op goed beveiligde servers

Meer over support Probeer een maand gratis »

Zij zijn al overtuigd:

Media heading

"Het pakket Digitaal Kantoor is voor mij, als kleine zelfstandige een handig hulpmiddel om geheel zelfstandig mijn tijdverantwoording, boekhouding en facturering te verzorgen." Arie de Bruin - R=Effect

 

Media heading

"Wat ik enorm op prijs stel en waardeer, is de geboden service van Digitaal Kantoor: directe actie na telefonisch contact of na een verzoek per email." Mitchel Geerts - Web Design Marketing

 

Contact